Posjeta Zagrebu

Prije svega želim vam sretnu Novu 2018. godinu. Da vam se  sve želje  ispune i ako je to u većini slučajeva nemoguće jer život je takav da nam baš ne servira sve želje na dlanu. Svi se nadamo nekim promjenama na bolje, pravimo planove, pokušavamo da se riješimo starih navika i loših sjećanja. Upravo je to ono što i ja radim. Najveći cilj u 2018. je pronaći svoj unutrašnji mir jer s tim sve počinje. Sačuvati svoju ljubav jer ona daje smisao nesavršenom svijetu. Steći nove i zadržati stare prijatelje jer prijateljstvo ostaje i kad ničeg drugog nema. I naravno slijediti svoje snove jer se mogu ostvariti ako u to čvrsto vjerujemo.
Imala sam želju početi pisati i s vama dijeliti male detalje iz svog života popraćene fotografijama. Više fotografijama  nego tekstom, jer to je ono što najviše volim i što me baš ispunjava. Ne znam kako je kod  vas ali ja strašno mnogo volim da se slikam. Mislim da oni koji me prate na Instagramu su to mogli već davno primijetiti.

Moja današnja objava je vezana za Zagreb, prelijepi grad koji smo posjetili krajem godine. Najveći razlog posjete je bio advent koji  i ove godine proglašen kao najljepši u Europi.

Jedina mana je bila što smo kasno krenuli na put i što je tolika gužva bila da nismo uspjeli sve da vidimo i uslikamo. Nadoknadit ćemo to sljedeće godine Zagreb u adventsko vrijeme nudi mnogo manifestacija i događaja koji će zadovoljiti ukus i najzahtjevnijih posjetitelja. Mnogo zabave, dobre hrane i predivan ambijent rijetko nekog mogu ostaviti ravnodušnim.Što se tiče mog outfita, moglo bi se reći da je više poslovan, što se vidi iz priloženog. Obukla sam kaput koji sam kupila  prije dvije godine u H&M  a ispod njega ONLY košulja.

I naravno kako da prođe posjeta Zagrebu a da se ne posjeti trgovačko zabavni centar Arena i ne obavi barem jedan mali shoping 🙂Toliko od mene za danas.

 Nadam se da vam se moj post dopao. Želim vam ugodan i lijep ostatak dana.