COMODYNES maramice za samotamnjenje

Jedna sam od sretnica koje lako tamne ali pošto moram još čekati da nam ljeto stigne, da se mogu ići sunčati onda sam posegnula za drugim metodama da riješim problem bijelih nogu a da ne idem u solarij. Volim da nosim lijepe haljine i dok je bilo hladno vrijeme jednostvo ubučem najlonke i problem je riješen. Ali sad kad su temperature postale već visoke, najlonke više nisu rješenje.

Vjerovatno ste već svi upućeni da postoje razne metode za samotamnjenje (losion, gel, krema, pjena ili sprej) ali da li ste čuli za maramice za samotamnjenje?

Nedavno sam odkrila maramice za samotamnjenje od COMODYNES i ne da sam zadovoljna nego sam oduševljena. Nekadašnji moji pokušaji samotamnjenja nisu baš imali najbolje rezultate, jer nikad nisam uspjela sve te raznorazne kreme da ujednačeno nanesem i uvijek mi je koža bila šarena, negdje tamnija a negdje svjetlija a da ne spominjem one proizvode od kojih mi je koža bila narandžasta. Znači užas.. Sigurno ste i vi imali iskustva s tim pa ste postali skeptični po pitanju svih proizvoda za samotamnjenje. Vjerujte mi i ja sam!!!

Jeste li znali da je prvi proizvod za samotamnjenje proizveden davne 1960. godine kojeg je napravio Coppertone i stvarao je jako naranžastu boju. Sad mi je drago da živim ovoliko godina kasnije 🙂 haha.

Nakon što sam čula za  Comodynes maramice za samotamnjenje  pomislih, hmm nešto novo, mogla bih testirat, jer sve dok nešto ne oprobamo nećemo ni znati kakvo je. Je li tako?

Imaju Natural & Uniform vlažne maramice za samotamnjenje i Intensive & Uniform vlažne maramice za samotamnjenje. U jednom paketu dođe 8 vlažnih maramica namijenjeno za cijelo tijelo, ali npr ako želite samo da vam noge izgledaju tamne i osunčane, onda su vam dovoljne dvije maramice  a ostale možete da upotrjebite i kasnije. Bitno je da proizvod nanesete na čistu i suhu kožu i da sačekate da se boja apsorbira pa se onda obucite. Nakon primjene trebate oprati ruke vodom.

 

Nevjerovatne su i toliko se jednostavno nanose!!! Prvo što sam primijetila kad sam otvorila pakovanje je da su maramice bijele kao obične vlažne maramice i da tako lijepo mirišu i osvježavaju. Nanošenje je tako kratko trajalo da sam pomislila da nešto nisam uradila pravilno. Ali to je bilo to, sačekala sam po uputstvu na pakovanju da prođu 3 sata i rezulati su bili čarobni.

Ten je toliko ujednačen i  prirodan kao da sam se danima sunčala a što je najvažnije nema fleka i ne ostavlja tragove na odjeći.

Savjetovala bih da osobe sa svjetlijim  tenom koriste Natural & Uniform vlažne maramice za samotamnjenje  Intensive & Uniform vlažne maramice za samotamnjenje za one sa srednje tamnim i tamnim tenom.

Rezultati traju 3-4 dana tokom kojih ten lagano blijedi.

Pored maramica za samotamnjenje postoje i drugi jako dobri proizvodi od Comodynes kao što su vlažne maramice za skidanje šminke, energy Anti-fatigue maska za umorno lice, maramice za peeling lica i tijela i još mnogi drugi proizvodi koje možete pogledati OVDJE.

Proizvodi za samotamnjenje u obliku maramica su dostupni u svim DM poslovnicama u BiH te bolje opremljenim ljekarnama u BiH.

A ostale proizvode možete također pronaći u bolje opremljenim ljekarnama u BiH.

Ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja možete se  slobodno javiti na njihovim društvenim mrežama facebooku  ili Instagramu.

 

 

Da li vi koristite proizvode za samotamnjenje i kakva su vaša iskustva? Da li ste već koristili Comedynes proizvode?

Želim vam lijep i ugodan dan,

 

COMODYNES BiH- Facebook

COMODYNES BiH- Instagram

COMODYNES BiH- Web